divendres, 20 de març del 2020

PAUTES I RECOMANACIONS



Benvolguts alumnes,

Davant la situació que s’està vivint a hores d’ara, el professorat està fent un esforç d’adaptació de les tasques escolars presencials que es venien desenvolupant diàriament per poder garantir l’atenció a l’alumnat i poder dur a terme les activitats lectives de manera no presencial. Cap de nosaltres està acostumat a aquest tipus de feina, però tots hi hem de posar de la nostra part perquè puguem sortir-ne victoriosos.

Cal que tingueu molt en compte algunes recomanacions per no perdre els nirvis i estar en harmonia amb els altres

-Trobau un lloc agradable i tranquil on pugueu fer la tasca.

-Hi ha d’haver una organització diària de les tasques i l’estudi per no perdre el ritme d’aprenentatge. És cert que no és el mateix assistir a una classe presencial que estar a casa vostra fent la tasca; per això és molt important agafar un hàbit de treball. El fet de no estar avesats a treballar d’aquesta manera ens posa nirviosos, la qual cosa fa que ho vegem com a impossible. El volum de feina que us puguem enviar per fer, minvarà. No obstant això, és convenient seguir l’horari que estava establert al col·legi.

-Es donarà més temps per entregar les tasques que els professors puguin assignar. Per tant, no cal angoixar-se. Això sí, no deixeu la feina per al darrer moment.

-Les eines que emprarem per estar en contacte són: Meet, Classroom, Gestib, correu electrònic... entre d’altres que pugui suggerir el professorat. Cada professor us indicarà la manera més adequada de fer-li arribar la tasca. Posau-hi atenció!

-Llegiu bé les instruccions de cada tasca (dues o tres vegades si cal) abans de fer-la .

-Quan hàgiu d’entregar una tasca:

            1. Identificau-vos posant el nom i llinatges al cos del correu.
            2. Escriviu l’enunciat de l’activitat que entregau.      
            3. Adjuntau el document amb l’activitat realitzada.
            4. NO contesteu l’activitat al cos del correu; adjuntau un document amb la tasca.

Per a qualsevol dubte que tengueu, posau-vos en contacte amb nosaltres.

L’Equip de professorat d’ESO